Exclusieve 1-op-1 coaching met mij

Vind jij ‘gezellig naar een verjaardag of een feestje gaan’ helemaal niet zo gezellig, omdat je het gevoel hebt dat iedereen op je zit te letten? En heb je steeds vaker het gevoel dat je niet meer je eigen leven leeft, maar dat je leeft naar de verwachtingen die anderen van jou hebben?

Met als gevolg dat jij het steeds lastiger vind om onder de mensen te komen en jij nog maar nauwlijks je huis uitkomt om iets leuks met je vrienden te gaan doen. Je verlangt al zo lang naar een ‘normaal’ leven, alleen weet je niet hoe je dit zelf kunt veranderen? Of voel jij je vaak onrustig en kun je er niet zelf je vinger op leggen van waar het precies vandaan komt? En wil je op dit moment niet in een online programma stappen, maar wel graag gebruik maken van mijn coaching?

Dan is een VIP traject de
ideale variant voor jou!

Wat houdt het in?

──────────────────

In een VIP traject neem ik je persoonlijk bij de hand, zodat je daadwerkelijk vanuit commitment stappen gaat maken. En jij bepaald zelf hoe groot dat jij je stappen maakt. Je zult vanzelf zien dat het je een ENORME kick gaat geven, wanneer je steeds makkelijker leuke gesprekken gaat hebben op bijvoorbeeld een verjaardag of tijdens de vrijdagmiddag borrel! Daarom ga je met een duidelijk stappenplan en de juiste mindset, gelijk aan de slag met jouw veranderingen en…

GAAT JE ZELFVERTROUWEN EEN FLINKE BOOST KRIJGEN ZODAT JIJ:

Jezelf makkelijker kan bijsturen als het even wat minder gaat.

Weet hoe je voortaan op een nette manier NEE kunt zeggen, zodat je meer tijd voor jezelf gaat overhouden.

Precies weet hoe je in het vervolg met dat negatieve stemmetje in jouw hoofd kunt omgaan.

Ontdekt wat voor jou het aller belangrijkste is, zodat jij je leven hierop kunt gaan inrichten.

En je kunt zijn wie je wilt zijn, op zowel je werk als in je privé leven.

De vraag is alleen. Ben je er klaar voor?

Maak dan kennis met het VIP traject, waarin ik je persoonlijk ga helpen om dit stap voor stap voor elkaar te krijgen. Je krijgt van mij inzichten hoe je voortaan wel van een ‘gezellig avondje bios’ met je vrienden kunt genieten. En je niet meer gelijk dichtklapt en het zweet je uitbreekt, als een iemand iets aan je vraagt.

Daarnaast vertel ik je over hoe ons brein werkt en hoe je met eenvoudige vragen je diepste verlangens naar boven haalt (en dat is écht iets anders dan de meeste therapeuten je vertellen).

Wil je graag carriere maken, van baan veranderen, een hechter contact met je vrienden hebben of misschien nieuwe mensen leren kennen en heb je hier mijn persoonlijke hulp bij nodig?

Meld je aan en start 2021

 met een knaller!

Maak me een VIP!
“Your past doesn’t
equal your future.”

Tony Robbins

──────────────────

Wat is je investering?

──────────────────

Investering in een VIP-traject met exclusieve 1-op-1 coaching van mij is normaal gesproken

€592,- exclusief btw.

Je krijgt dan 6 losse sessies van een uur, wanneer het jou uitkomt. Deze online coaching sessies gaan via Zoom of Skype. Tijdens die sessies neem ik je persoonlijk bij de hand en ga je ontdekken HOE je voortaan wél op een ontspannen en zelfverzekerde manier, leuke gesprekken kan hebben met de mensen om je heen. En weer intens kunt genieten van een ‘gezellig terrasje pakken’ met je vrienden, zonder dat jij nog langer druk in je hoofd bezig bent of anderen op je letten.

Maak me een VIP!

Maar… Heb je een ontwikkelbudget of persoonlijk budget via je werkgever? Ook dat kun je voor dit programma inzetten. Tevens kun je coaching als studiekosten in mindering brengen op je te betalen inkomstenbelasting over 2020. Afhankelijk van je inkomen krijg je 37% tot 52% van de kosten terug van de belastingdienst.

Wacht… je krijgt nog meer!

  • Je ontvangt tijdelijk als verassing nog een nieuwjaars bonus van 50% korting.

  • Waardoor je investering in het VIP traject nu geen 592 euro is, maar nog geen

 200 euro!

exclusief BTW

JA, Maak me dan zeker een VIP!

Begin 2021 meteen met een KNALLER en profiteer van deze deal! 🎆