Exclusieve 1-op-1 coaching met mij

Heb je al langere tijd het gevoel dat je niet meer jezelf bent? Heb je steeds vaker het gevoel dat je NIET meer je eigen leven leeft, maar dat je leeft naar de verwachting van anderen?

Met als gevolg dat jij door je negatieve gedachten en onzekerheid, die aanwezig zijn in jou, je wordt tegen gehouden om te kunnen groeien. Weet je alleen niet hoe je dit zelf kunt veranderen? Of voel jij je onrustig en kun je er niet zelf je vinger op leggen van waar het vandaan komt? Of je wilt op dit moment niet in een online programma stappen, maar wel graag gebruik maken van mijn coaching?

Dan is een VIP traject de
ideale variant voor jou!

Wat houdt het in?

──────────────────

In een VIP traject gaan we samen aan de slag met jouw sociale angst klachten. We gaan samen kijken hoe het bij jou is ontstaan en hoe je er weer vanaf komt. Ik leg snel de vinger op de zere plek en geef je direct mijn advies. Aan de hand van een duidelijk stappenplan en de juiste mindset, ga je gelijk aan de slag met jouw veranderingen en…

HEEFT JE ZELFVERTROUWEN EEN FLINKE BOOST GEKREGEN ZODAT JIJ:

  • Jezelf makkelijker kan bijsturen als het even wat minder gaat.

  • Met concrete uitgewerkte doelen gelijk aan de slag gaat.

  • Vol vertrouwen bent en nu écht gaat doen waar je naar verlangt.

  • Weet hoe je NEE gaat durven zeggen en je grenzen stelt voor jezelf. En je veel meer rust en zelfvertrouwen in je leven gaat ervaren.

  • Precies weet hoe je voortaan met die negatieve stem in jou kunt omgaan.

  • Ontdekt wat voor jou het aller belangrijkste is, zodat jij je leven hierop kunt gaan inrichten, waardoor je écht jezelf kunt zijn in zowel je werk als privé leven.

JA, dat wil ik!
“You are capable
of more
than you know.”

──────────────────

Wat is je investering?

──────────────────

Investering voor een VIP-traject met exclusieve 1-op-1 coaching van mij is

€592,- inclusief btw.

Je krijgt dan 6 losse sessies van een uur, wanneer het jou uitkomt. Deze online ‘coaching’ sessies gaan via Zoom of Skype. En tijdens die sessies ga je ontdekken hoe je voortaan met meer ZELFVERTROUWEN en EIGENWAARDE door het leven gaat.

JA, dat wil ik!