Ongeveer acht jaar geleden ontdekte ik dat ‘ene’ ding, dat voor mij alles heeft veranderd!

Namelijk: ik vond de ‘oplossing’ in het overwinnen van sociale angst! En daarmee wil ik nu graag andere mensen helpen, in het overwinnen van hún sociale angst. Zodat zij ook zichzelf durven te zijn bij andere mensen. En gaan leven vanuit hun eigen diepe verlangens.

Daarom help ik jou graag met het nemen van belangrijke stappen, die nodig zijn om klachten als: bang zijn hoe anderen over je denken, te spreken in het openbaar of geen NEE durven zeggen, makkelijk gaat overwinnen. Ik ga je helpen met het vergroten van jouw ZELFVERTROUWEN & EIGENWAARDE, zodat jij onweerstaanbaar wordt en vanzelf gaat aantrekken waar je altijd al een verlangen naar had.

──────────────────

Wil je weten wat dat ‘ene’
ding was?

──────────────────

Lees dan snel verder!

Ik heb mezelf jarenlang angstig en onzeker gevoelt, door eigenlijk een verkeerde manier van denken en leven. Maar zo’n 8 jaar geleden kwam ik per ‘toeval’ achter, hoe je je sociale angst kunt overwinnen. Voor dat ik wist wat het was, had ik écht nooit meer verwacht dat het me nog zou lukken om over mijn klachten heen te komen. Maar door dat ene ‘ding’ is bij mij BAM, de knop zo’n 8 jaar geleden echt volledig omgegaan! En is mijn leven nu compleet anders!

Dat ene ‘ding’ was: persoonlijke ontwikkeling en coaching. Zo ontdekte ik hoe je met toegepaste kennis, de leiding over jezelf en over je eigen leven terug kunt nemen. Ik had van te voren echt nooit verwacht dat het eigenlijk niet zo heel erg moeilijk is om over je sociale angst heen te komen.

Maar door met je mindset (je manier van denken) aan de slag te gaan. En door de JUISTE keuzes voor jezelf te maken, ga je ontdekken wie je écht bent en hoe je je mooiste leven kunt creëren.

Meld Je Aan En KRIJG ONBEPERKT TOEGANG Tot De Sleutel Naar Vrijheid En De Beste Versie Van Jezelf!

Mijn reis

Ik was 33 en net vader geworden van mijn jongste dochter. Samen met mijn toenmalige vriendin leek het voor de buitenwereld alsof wij het perfecte gelukkige gezin vormde, maar heel eerlijk: ik voelde me leeg vanbinnen, ik wist niet meer wie ik was en was absoluut niet gelukkig. Op dat moment schaamde ik me voor deze gedachtes en gevoelens, want ik had toch eigenlijk alles wat mijn hartje begeerde? Een vriendin, een huis, een vaste baan, 2 x per jaar op vakantie, weekendjes weg, gezonde en mooie kinderen. Ik voldeed aan de ‘norm’ en toch was ik niet mezelf en miste ik zingeving in mijn leven én in mijn werk.

Omdat door mijn eerdere ervaringen met de reguliere hulp, dit in mijn ogen geen zin meer had, ben ik daardoor per ‘toeval’ in contact gekomen met persoonlijke ontwikkeling en coaching. Daarin heb ik ontdekt hoe je je sociale angst eigenlijk op een vrij eenvoudige manier kan oplossen. En daardoor is mijn leven in de afgelopen jaren compleet (positief) veranderd.

  • Om zover te komen: heb ik o.a. mijn ‘mindset’ aangepakt, omdat ik wist dat mijn klachten hoofdzakelijk werden veroorzaakt door mijn ‘verkeerde’ manier van denken.

  • Heb ik mijn levensstijl op de schop gegooid en ben ik bewust en gezond gaan leven.

  • Ben ik (nu alweer 2,5 jaar) gestopt met roken.

  • Omring ik mezelf met mensen waar ik me goed bij voel.

  • Doe ik alleen nog maar dingen waar ik achter sta en waar ik me ‘happy’ bij voel.

Door zulk soort stappen te nemen, heb ik mijn sociale angst weten te overwinnen. Wanneer jij ook zulk soort stappen gaat nemen, ga jij je ook meer dan compleet en gelukkig voelen en ga je de persoon worden die je écht bent.

portretfoto van Remko Beekman in zwart wit met landschap achtergrond

Hoe ik jou kan helpen?

Door al mijn ervaringen en de stappen die ik in de afgelopen jaren heb genomen, weet ik wat er nodig is om over je sociale angst heen te komen.

En het mooie daarvan is, dat ik jou daarmee kan helpen als Sociale Angst Coach! Want als ik het al kan, kan jij het zeker!

Stel jezelf eens voor dat jij jezelf goed genoeg gaat vinden, dat je in je eigen licht gaat staan, je gevoel durft te uiten, jezelf durft te laten zien, jezelf niet meer klein houdt, het podium durft te pakken, je NIET meer laat beïnvloeden door anderen, je EIGEN ‘norm’ gaat bepalen en niet meer gaat leven naar de verwachting van anderen.

Wil je ook zo’n leven? Klik dan hier om je even aan te melden!

Wist je dat ik…

Graag de boel op orde heb maar je bij mij geen kast open moet trekken omdat ik daar een puinhoop van maak.

Het liefst erg gezond leef, maar een wijntje op z’n tijd maar heel moeilijk kan weerstaan.

Soms bloed irritant kan zijn voor mijn vriendin en kids. En af en toe vergeet een punt te zetten achter mijn coachen.

Van mijn vrienden en cliënten krijg ik altijd terug dat ik helemaal niets gek vind en dat ze open kunnen zijn tegen mij.

Ik ruimdenkend ben en oordeel niet snel over iets of iemand.

Al zo vaak mijn neus gestoten heb, dus ik vind niks gek.

Ik gedij heel goed op ‘saaiheid’. Dat wil zeggen: ik ga vroeg naar bed, houd van lezen, kijk bijna geen gewone TV (wel Netflix), leef gezond, heb een heerlijk ochtendritueel, kan enorm genieten van thuis zijn met mijn gezin.

Cliché, maar ik heb echt maar weinig nodig om me echt heel gelukkig te voelen. Vroeger dacht ik altijd dat geluk in materie zat, maar inmiddels weet ik wel beter.

Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Hoe ga jij als persoon om met jouw sociale angst in een wereld waarin in hokjes gedacht wordt de boventoon voert? Waar loop je tegenaan in jouw leven? Wat houd jou nog tegen om écht jezelf te zijn? Waar droom je van?

Vertel het me en laten we samen kijken of dat we een klik hebben en ik degene ben die jou kan helpen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.