Ongeveer drie jaar geleden ontdekte ik dat ‘ene’ ding, dat voor mij alles heeft veranderd!

Namelijk: ik vond de ‘oplossing’ in het overwinnen van sociale angst! En daarmee wil ik nu graag andere mensen helpen, in het overwinnen van hún sociale angst. Zodat zij ook weer zichzelf durven te zijn bij andere mensen. En gaan leven vanuit hun eigen diepe verlangens.

Daarom help ik jou graag met het nemen van belangrijke stappen, die nodig zijn om klachten als: bang zijn hoe anderen over je denken, te spreken in het openbaar of geen NEE durven zeggen, gaat overwinnen. Ik ga je helpen met  het vergroten van jouw ZELFVERTROUWEN & EIGENWAARDE, zodat jij onweerstaanbaar wordt en vanzelf gaat aantrekken waar je altijd al een verlangen naar had.

──────────────────

Wil je weten wat dat ‘ene’
ding was?

──────────────────

Lees dan snel verder!

Ik heb mezelf jarenlang angstig en onzeker gevoelt, door eigenlijk een verkeerde manier van denken en leven. Maar zo’n 3 jaar geleden kwam ik per ‘toeval’ achter, hoe je je sociale angst kunt overwinnen. Voor dat ik wist wat het was, had ik écht niet meer verwacht dat het me ooit nog zou lukken om over mijn klachten heen te komen. Maar door dat ‘ene’ ding, is bij mij BAM de knop zo’n 3 jaar geleden echt volledig omgegaan! En is mijn leven nu compleet anders!

Dat ‘ene’ ding waarmee ik de ‘code’ voor het overwinnen van sociale angst heb weten te kraken: is het ontdekken van je ‘passie’! Want wanneer je je passie ontdekt, ga je de beste versie van jezelf worden. Gaat de ‘excitement’ letterlijk in je leven terug komen! Gaan er deuren open die tot dan toe voor je gesloten bleven.

Dat in combinatie met het aanpakken van je mindset en de JUISTE keuzes voor jezelf te maken, ga je als een ‘magneet’ alles aantrekken waar je altijd al een verlangen naar had. Zullen je angsten en onzekerheden als sneeuw voor de zon verdwijnen. En krijg je de leiding over jezelf en je leven terug. En kan ook jij gaan genieten van maximale vrijheid!

Meld Je Aan En KRIJG ONBEPERKT TOEGANG Tot De Sleutel Naar Vrijheid En De Beste Versie Van Jezelf!

Mijn reis

Ik kan me bijna niet anders herinneren als dat ik me altijd al angstig en onzeker heb gevoeld in het bijzijn van andere mensen. Dat begon bij mij al op vrij jonge leeftijd. Ik was wat je noemt: “nou niet bepaald de populairste van de school.” Zo werd ik bijvoorbeeld altijd als laatste gekozen met gym. Werd ik vaak gepest en omdat ik de slechtste van de klas was kreeg, ik continu de bevestiging dat ik niet goed genoeg was.

Dat is jarenlang de leidraad in mijn leven geweest. En uiteindelijk heeft dat bij mij een sociale angst stoornis veroorzaakt. Ondanks de vele reguliere hulp die ik jarenlang had gevolgd, explodeerde in 2017 voor de zoveelste keer de BOM. En dat was op dat moment het ‘keerpunt’ in mijn leven! Op dat moment maakte ik de beslissing: dit NOOIT meer! En ben ik er ALLES aan gaan doen om voor eens en voor ALTIJD af te rekenen met die ‘sociale angst’! En zo ontdekte de wereld van coaching en persoonlijke ontwikkeling.

En al heel snel merkte ik dat ik me beter begon te voelen…

  • Zo begon ik o.a. steeds meer zelfvertrouwen & eigenwaarde te krijgen.
  • Ontdekte ik een andere kant van mezelf, die ik nog nooit eerder had gezien.
  • Voelde ik de (positieve) energie door mijn lichaam heen stromen, zoals het nog nooit had gedaan.
  • En misschien nog wel het allerbelangrijkste… Ik ontdekte wat mijn missie in dit leven is. Namelijk: het helpen/coachen van mensen die nog wél last hebben van sociale angst. Omdat ik wist wat er nodig is om de ‘code’ te kraken van deze psychische aandoening.

En toen ik dat inzicht kreeg begon mijn hart echt vreugdesprongetjes te maken. Omdat ik als geen ander weet hoe ik andere mensen kan helpen in het overwinnen van hún sociale angst.

portretfoto van Remko Beekman in zwart wit met landschap achtergrond

Hoe kan ik jou helpen?

Door al mijn ervaringen en de stappen die ik in de afgelopen jaren heb genomen, weet ik als ‘Sociale Angst Coach’ wat er nodig is om jou over je klachten heen te helpen. Want als ik het al kan, kan jij het zeker!

Stel jezelf eens voor dat jij jezelf goed genoeg gaat vinden, dat je in je eigen licht gaat staan, je gevoel durft te uiten, jezelf durft te laten zien, jezelf niet meer klein houdt, het podium durft te pakken, je NIET meer laat beïnvloeden door anderen, je EIGEN ‘norm’ gaat bepalen en niet meer gaat leven naar de verwachting van anderen.

Wil je ook zo’n leven? Klik dan even hier om je aan te melden!

Wat je verder nog niet van mij wist is dat ik…

Graag de boel op orde heb maar je bij mij geen kast open moet trekken omdat ik daar een puinhoop van maak.

Het liefst erg gezond leef, maar een wijntje op z’n tijd maar heel moeilijk kan weerstaan.

Soms bloed irritant kan zijn voor mijn vriendin en kids. En af en toe vergeet een punt te zetten achter mijn coachen.

Van mijn vrienden en cliënten krijg ik altijd terug dat ik helemaal niets gek vind en dat ze open kunnen zijn tegen mij.

Ik ruimdenkend ben en oordeel niet snel over iets of iemand.

Al zo vaak mijn neus gestoten heb, dus ik vind niks gek.

Ik gedij heel goed op ‘saaiheid’. Dat wil zeggen: ik ga vroeg naar bed, houd van lezen, kijk bijna geen gewone TV (wel Netflix), leef gezond, heb een heerlijk ochtendritueel, kan enorm genieten van thuis zijn met mijn gezin.

Cliché, maar ik heb echt maar weinig nodig om me echt heel gelukkig te voelen. Vroeger dacht ik altijd dat geluk in materie zat, maar inmiddels weet ik wel beter.

Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Hoe ga jij als persoon om met jouw sociale angst? Waar loop je tegenaan in jouw leven? Wat houd jou nog tegen om écht jezelf te zijn? Waar droom je van?

Vertel het me en laten we samen kijken of dat we een klik hebben en ik degene ben die jou kan helpen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.