Online workshop:

‘Boost je zelfvertrouwen!’

Meld je hier direct aan!

Voel je jezelf vaak onzeker? Onrustig in je hoofd en denk je vaak dat je niet goed genoeg bent? Wil je ontdekken wie jij diep vanbinnen bent en wat je écht wilt? En wil je ontdekken hoe je krachtige keuzes gaat maken, zodat je weer vol zelfvertrouwen in het leven staat en juist gaat aantrekken waar je diep vanbinnen zo naar verlangt.

De essentie van de mens is je persoonlijk te ontwikkelen. Het leven is gericht op groei. Doen waar je intens blij van wordt. We komen allemaal op een punt in ons leven dat we in de kern op zoek zijn naar onszelf. Terwijl we ooit geboren zijn als onszelf. We verliezen steeds meer onze eigen identiteit en authenticiteit omdat we veelal leven volgens de verwachtingen van anderen. Ergens heeft dat ons ook wat gebracht; ERKENING en WAARDERING. Terwijl dat juist iets is wat je alleen maar uit jezelf kunt halen. Dat jij helemaal jouw eigen norm voor geluk en succes kunt en mag gaan bepalen. Uit eigen ervaring weet ik dat het écht mogelijk is.

Want wanneer jij nog veel in je hoofd zit: nadenken, piekeren, twijfelen, overdenken dan zorgt dat vaak voor de onrust die jij voelt in je lijf.

We vergelijken erop los en vragen ons vaak af waarom het een ander wel lukt om makkelijk contact met anderen te maken en gelukkig en succesvol te zijn? Wat doen zij precies anders?

Het is mijn grote passie en missie om jou dit te laten ontdekken, zodat ook jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kan gaan!

Ik leer je zowel emotioneel, mentaal, spiritueel als fysiek weer in je eigen kracht te staan! In deze online workshop doen we dat middels een praktisch 4 stappenplan. Ik wil namelijk niks liever dan dat je met een concreet stappenplan ook daadwerkelijk de eerste stappen gaat zetten. Door het te voelen, het alvast te beleven! Want ook jij kunt je zelfvertrouwen een flinke BOOST geven! Door met zelfvertrouwen door het leven te gaan leef jij een intens leven. Gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid. Het houdt je weg bij gevoelens als angst en onzekerheid.

Als ik 10 jaar terug ga in de tijd, stond ik dagelijks bol van de angst. Ik was altijd bang hoe anderen over mij dachten. Wilde altijd de controle vasthouden. Was een ongelofelijke piekeraar, ontzettend perfectionistisch ingesteld en werd echt geleefd! De dag dat ik voor de spiegel stond en dacht: dit kan en moet écht anders Rem. Weet ik nog heel goed! Ik voelde dat het leven zoveel meer moest zijn dan alleen maar angst. Ik voelde dat ik zoveel meer te geven had, maar ik wist niet HOE. Inmiddels ben ik 40 geweest en ga ik vol zelfvertrouwen door het leven! Ik leef mijn leven vol en intens. Mijn werk voelt aan als een zielsmissie, ik heb een nieuwe liefdevolle relatie en ik ben een voorbeeld voor mijn twee meiden. Een man die geniet van het leven, bewust leeft en zich niet meer laat leiden door de verwachting van anderen.

Als jij weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat dan trek je vanzelf aan waar je zo naar ontzettend graag naar verlangt. Weet je nog niet wat dat is? Juist door te beginnen kom je daarachter. Want als je wacht tot je het zeker weet dan begin je uiteindelijk nooit.

Na het volgen van deze workshop zit je vol met inspiratie. Je wordt je bewust, want dat is de eerste stap naar verandering. Tijdens deze online workshop krijg je gerichte tools om direct mee aan de slag te gaan, zodat je daadwerkelijk vanuit commitment aan de slag kunt gaan. Want iets weten is één. Er vervolgens iets mee doen dat gaat voor jou de grootste verandering teweeg brengen.

Wanneer je jezelf aanmeld krijg je DIRECT onbeperkt toegang tot deze online workshop!

En zal ook jouw zelfvertrouwen een ENORME boost krijgen! Dat is wat er zeker gaat gebeuren!

Je éénmalige investering voor deze online workshop is alleen tijdens Black Friday

géén €97,- maar €27,-!!!

Meld Je Aan En Krijg Direct Onbeperkt Toegang Tot Het Boosten Van Je Zelfvertrouwen!