Overwin binnen 6 maanden je ‘sociale angst’!

Vind je het vaak lastig om NEE te zeggen en je eigen grenzen aan te geven? En vind je het ook vaak moeilijk om jezelf te zijn, als je in de buurt van andere mensen bent?

Met als gevolg dat jij jezelf NIET meer bent. En dat jij je steeds meer gaat gedragen, zoals andere mensen dat van jou verwachten.

Overkomt jou dit regelmatig? Om die reden heb ik voor jou dit unieke online coaching programma gemaakt. Waarin je binnen 6 maanden een MASTER over je ‘sociale angst’ gaat worden! Je gaat je PASSIE ontdekken. En je ontdekt HOE je daarmee de vrijheid in je leven terug gaat claimen! Wil je dit?

Lees dan snel verder. Of…

──────────────────

Meld Je Direct Aan En KRIJG LEVENSLANG TOEGANG Tot De Sleutel Naar Vrijheid En De Beste Versie Van Jezelf!

“The best project you’ll ever work on is you”

Sonny Franco

Herken je dit bij jezelf?

──────────────────

Je voelt je vaak angstig en onzeker om jezelf te zijn bij andere mensen.

Je voelt je vaak verdrietig en gefrustreerd omdat je ergens weet dat je tot veel meer in staat bent dan dat je tot nu toe hebt laten zien.

Je bent snel boos en geïrriteerd naar de mensen om jou heen die juist zo belangrijk voor je zijn.

Als je heel eerlijk naar jezelf kijkt ben je jezelf al een tijdje niet meer. Je bent al geruime tijd zoekende naar wie je écht bent.

NEE zeggen en je grenzen durven aan geven bij anderen vind je erg moeilijk. Je ontwijkt dit liever en je zegt toch maar weer JA.

Alleen naar een bijeenkomst of een feestje gaan vind je doodeng. Je verzint liever smoesjes om NIET te gaan omdat je anders bang bent om alleen te gaan.

Je maakt jezelf vaak zorgen over hoe anderen over jou denken.

En daarom weet ik dat het écht anders kan.
Stel jezelf eens voor dat jij…

──────────────────

 • Overal jezelf kunt zijn. Dat je zonder schaamte de persoon durft te zijn die jij écht bent.

 • Dagelijks met een big smile naar je werk gaat.

 • Voortaan op je gemak boodschappen kan doen. En dat je vervolgens ‘relaxed’ kan afrekenen bij de kassa, zonder dat je bang bent wat andere mensen van je denken.

 • Met persoonlijk leiderschap leiding gaat nemen over je eigen leven. Dat je alleen nog maar dingen gaat doen waar je écht helemaal achter staat.

 • Je dag in dag uit de meest gelukkige en zelfverzekerde versie van jezelf bent. Omdat je het leven hebt gecreëerd waar je altijd al van hebt gedroomd.

 • Heerlijk van je vakanties en weekendjes weg kan genieten. Zodat je lekker ontspannen over een marktje kan rondlopen en heerlijk van een terrasje kan genieten.

 • Precies zou weten hoe je met dat negatieve stemmetje in jou zou kunnen omgaan.

 • Je geen zorgen meer maakt hoe anderen over jou denken.

 • Op een nette manier NEE gaat durven zeggen en je grenzen gaat durven aangeven, waardoor je meer (zelf)respect zult krijgen.

Hi,

ik ben Remko, als expert en ervaringsdeskundige op dit gebied, heb ik al tientallen mensen geholpen met het overwinnen van hun ‘sociale angst’. Zij hadden ook last van een laag zelfbeeld, durfden ook geen NEE te zeggen en waren ze ook bang wat anderen van hen dachten. Door op zoek te gaan naar wie ze écht zijn en het ontdekken van hun passie, hebben ze deze en vele andere klachten overwonnen. En staan ze nu met meer rust en zelfvertrouwen in het leven.

Leef jij al een tijdje op de automatische piloot en voel je een verlangen voor iets anders in je leven, alleen word je tegengehouden door allerlei kritische stemmetjes in je hoofd? Met als gevolg dat je je moe, gefrustreerd en prikkelbaar voelt?

Vind je het vaak lastig om keuzes te maken, omdat je misschien wel verkeerd kiest of bang bent voor het onbekende? Om die reden heb ik voor jou dit unieke online coaching programma ontwikkeld. Waarin ik je stap voor stap uitleg HOE je je ‘sociale angst’ gaat overwinnen! Ontdekt wat jou passie is. En HOE je daarmee de vrijheid in je leven terug gaat claimen!

Wat houdt het programma ‘Master Your Social Fear!’ precies in?

──────────────────

Je gaat ontdekken ‘hoe’ je de BAAS gaat worden over dat ‘angstige’ en ‘onzekere’ gevoel dat je in het bijzijn van andere mensen hebt.

Je gaat inzicht krijgen over je eigen manier van denken, zodat je in iedere situatie je gedachtes snel positief weet te sturen.

Je gaat ontdekken hoe je ‘overal’ jezelf gaat kunnen en durven zijn, zonder dat jij je nog langer druk maakt hoe andere mensen daarover denken.

Je gaat voor eens en voor ALTIJD afrekenen met dat angstige en onzekere gevoel waar je al zo lang last van hebt.

Je komt te weten HOE je je emoties als je ‘interne gps’ gaat gebruiken.

Je gaat ontdekken wie je écht bent en wat jouw passie is. En wat de ‘daadwerkelijke reden’ is dat jij op deze aardbol rondloopt.

Je gaat het ‘geheim’ ontdekken hoe je met je PASSIE de vrijheid in je leven terug gaat claimen!

Je gaat de inzichten krijgen, HOE je op een relaxte en zelfverzekerde manier contact maakt met andere mensen, zonder dat je zenuwachtig wordt en dichtklapt.

Je gaat ontdekken hoe je als een ‘magneet’ alles naar je toe trekt, waar je altijd al een ‘verlangen’ naar hebt gehad.

Je kunt het programma op je eigen tempo volgen en je houdt levenslang toegang tot het programma.

Je krijgt (als je dit wilt natuurlijk) ook toegang tot de gesloten Facebook community waarin je met allemaal gelijkgestemden kunt communiceren. En waar je terecht kunt voor al je problemen.

Dit is wat anderen over mij zeggen…

“Voordat ik bij Remko kwam had ik enorm veel last van angst gevoelens en onzekerheid, wanneer ik bij andere mensen in de buurt was. Ik durfde nooit op iemand af te stappen om een praatje te maken. Nadat ik op zoek ben gegaan naar een goede coach voor mijn problemen, ben ik door een tip van een vriendin uitgekomen bij Remko. Remko heeft een aantal zaken uit zijn verleden zo weten aan te pakken dat die vervelende gebeurtenissen nu juist zijn kracht zijn om mensen goed te kunnen helpen. Hij heeft al zijn stappen en inzichten die hij in de afgelopen jaren heeft doorlopen en opgedaan, in een makkelijk te volgen coaching programma gestopt. Wat ik vooral van hem geleerd heb is hoe belangrijk het is om de juiste mindset te hebben. Met de juiste mindset kan je al je gestelde doelen behalen. Focus houden op je doel. Hij heeft mij ook doen inzien dat ik de lat te hoog leg voor mezelf, positiever naar mezelf moet kijken, niet druk maken wat anderen denken over mij, maar ik gewoon mezelf kan zijn, niet te moeilijk moet denken maar voor elk ding wat ik wil veranderen, mijn stappenplan moet maken en dan gewoon ergens beginnen, de stappen volgen en mijn plan blijven bijstellen waar nodig. Ik heb veel gehad aan onze gesprekken en ook aan zijn workshops.”

Irene

Het online programma dat jou binnen 6 maanden helpt om MASTER over jezelf, je leven en je ‘sociale angst’ te worden! Je ontdekt het ‘geheim’ HOE je met je PASSIE je vrijheid terug claimt!

Dit programma is voor jou bedoelt als jij…

Al verschillende manieren van hulp hebt gevolgd zonder écht resultaat.

Je vaak angstig en onzeker voelt in het bijzijn van andere mensen.

Je in je huidige baan ongelukkig voelt, en daardoor dagelijks met tegenzin naar je werk gaat.

Graag met jezelf aan de slag wilt gaan.

Graag wilt groeien en aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken.

Leiding wilt gaan nemen over je eigen leven. En daarmee een super gaaf leven voor jezelf en je gezin wilt creëren.

Op dit moment weerstand voelt, maar ook weet dat dat HET signaal is dat je JUIST gaat groeien naar een versie van jezelf, waarin jij kan zijn wie jij wilt zijn.

Jezelf wilt leren kennen, maar ook wilt ontdekken wat jou precies drijft in dit leven. Waar jij helemaal ‘excited’ door raakt.

Met jouw mindset aan de slag wilt gaan. En negatieve gedachtes wilt vervangen voor positieve gedachtes.

Diep vanbinnen voelt, met al die kritische stemmetjes in je hoofd, dat je het best lastig vindt en weet je dat je hier nog wel wat stappen in te maken en te leren hebt. Dan ben ik er om jou te helpen!

Dit programma is niet voor jou wanneer jij…

NIET angstig en onzeker bent.

Wél voldoening en waardering uit je werk haalt.

Populair bent en al vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Niet écht serieus met jezelf aan de slag wilt gaan.

Niet in jezelf wilt investeren.

Blijft twijfelen. Twijfelen is sowieso niet goed voor je en is een van de grootste energievreters.

Ik kijk er ontzettend naar uit om jou te gaan helpen! Jij hebt namelijk alles al in je om je weer helemaal terug bij jezelf te brengen en de beste versie van jezelf te worden. Om de persoon te gaan worden die jij diep vanbinnen écht bent. En om die sociale angst voor eens en voor altijd de BAAS te zijn. Te gaan groeien en het geluk en succes te gaan aantrekken waar je al zo lang naar verlangt. Motivatie is the key en die heb jij! Anders was je niet al tot hier gekomen. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat jij in staat bent om stappen te gaan zetten richting jouw grote verlangen.

Het is tijd om jezelf serieus te gaan nemen! Mensen die er voor uit durven te komen dat ze zelf niet alles kunnen en dus hulp vragen. Daarin zit de sleutel tot geluk en succes!

“If you do what you’ve always done you’ll get what you’ve always gotten”

Tony Robbins

Levenslange toegang tot het online programma met video’s, opdrachten, werkboeken.

Toegang tot de gesloten Facebook groep waar al je vragen worden beantwoord met gelijkgestemden.

EXTRA BONUS: 3 maanden lang om de week een live Q&A coaching call in totaal 6 x t.w.v. €480.

EXTRA BONUS: Online 1-op-1 coaching gesprek t.w.v. €97 om te weten waar je nu staat.

Je kunt ineens €995 (incl. btw) betalen of kiezen voor 3 maandtermijnen van €331 (incl. btw).

Ja, ik meld me aan voor het basisprogramma

Plaats voor maximaal 5 personen die ik persoonlijk selecteer op basis van een gesprek.

Levenslange toegang tot het online programma met video’s, opdrachten, werkboeken.

Toegang tot de gesloten Facebook groep waar al je vragen worden beantwoord met gelijkgestemden.

Beschikbaar voor vragen via de mail van maandag tot en met vrijdag.

6 maanden lang elke 2 weken 1-op-1 online coaching van 60 min.

EXTRA BONUS: Online workshop ‘Boost je zelfvertrouwen’ t.w.v. €97.

Ja, ik wil meer weten over het VIP programma

TIP: Heb je een ontwikkelbudget of persoonlijk budget via je werkgever? Ook dat kun je voor dit programma inzetten. Tevens kun je coaching als studiekosten in mindering brengen op je te betalen inkomstenbelasting. Afhankelijk van je inkomen krijg je 37% tot 52% van de kosten terug van de belastingdienst.

Wacht… je krijgt nog meer!

 • Je ontvangt nog een instap bonus als verassing t.w.v. 99 euro.

 • Een complete module vol met gezondheid tips van Richard de Leth (auteur Oersterk)
  Lekkere en gezonde recepten voor het verkrijgen van een gezonde lichaam en geest.

 • Als extra bonus krijgt je al mijn coaching vaardigheden, vanuit mijn coaching opleidingen, waar ik heel veel geld (lees: meer dan €15.500) voor heb betaald, er nu ook gratis bij. Zodat je zeg maar, ook je eigen ‘coach’ kunt zijn. En ALTIJD iets extra’s hebt om op terug te vallen.

 • En de module ‘Je emoties als je interne gps’ t.w.v. 99 euro, krijg je er ook helemaal gratis bij. 

De belangrijkste levenslessen krijg je cadeau t.w.v. €57

Je ontvangt daarnaast mijn eigen levenslessen cadeau. Ik ga je precies uitleggen wat er bij mij voor heeft gezorgd dat ik een mega doorbraak kreeg. Het was dé verandering in mijn leven. Hoe je kunt shiften van angst naar zelfvertrouwen. Ik geef je als cadeau ook al mijn tips en inzichten hoe ik ben gegroeid van een man vol met angsten en onzekerheden naar een zelfverzekerde man met een duidelijk visie voor ogen en die vol van het leven geniet. Van een leven met altijd alleen maar negatieve gedachten naar een leven met alleen maar positieve gedachten. Een complete mindshift. Alle ingrediënten in een bonus les.

Ja, ik meld me aan voor het basis programma

Eenmalige betaling van €995 (incl. btw)
Betaling in 3 termijnen van €331 (incl. btw)

Ik wil meer weten over het VIP programma

Remko, ik wil graag meer informatie hierover

Garantieregeling

Ik werk natuurlijk het liefste met klanten die tevreden zijn. Als je alle stappen uit het programma hebt doorlopen weet ik zeker dat jij je sociale angst hebt overwonnen, jij de persoon bent geworden die jij altijd al hebt willen zijn en dat je zelfvertrouwen een enorme boost heeft gekregen. Je gaat daarmee absoluut aantrekken waar je al zolang naar verlangt. Mocht het toch blijken dat het niet zo is dan heb je de eerste 2 weken garantie. Als je na 2 weken ervaart dat het programma toch niet echt bij je past mail dan naar remko@remko-beekman.nl Ik geef jou je volledige investering retour.

Je loopt dus geen enkel risico.

Dit omdat ik alleen de allerbeste resultaten behaal met mensen die volledig hun commitment geven. Alleen wanneer je bereid bent om door te zetten en vol te houden, ook als het even tegen zit, zul je de allerbeste resultaten gaan behalen. En ga je de allerbeste versie van jezelf worden en ga jij je sociale angst gegarandeerd overwinnen!

Wanneer je meedoet aan het programma ‘Master Your Social Fear!’

Levert het je dit op:

Je zelfvertrouwen gaat groeien.

Je maakt jezelf niet langer druk hoe anderen over jou denken.

Je gaat betere connecties en hechtere vriendschappen met je vrienden en de mensen om jou heen krijgen.

Je houdt meer tijd voor jezelf over omdat je veel beter in staat bent om je grenzen aan te geven.

Je gaat veel beter worden in alles wat je doet. Omdat je meer focus hebt.

Je gaat weer intens kunnen genieten van een avondje uit met je partner en vrienden.

Je wordt een liever en aardiger persoon naar de mensen om je heen.

Lastige gesprekken voeren gaat veel meer vanzelf. Omdat jij je zelfverzekerd voelt en veel sterker in je schoenen staat.

Je gaat aantrekken waar jij naar verlangt. Omdat je overtuigingen ten opzichte van jezelf veel positiever zijn.

Je gaat ontdekken wat je écht wilt en je hebt de goedkeuring van anderen niet meer nodig.

Omdat je veel bewuster gaat leven ga je op een manier naar jezelf kijken die jou in staat stelt om veel gemakkelijker bij te sturen als het even niet zo goed gaat.

Je komt weer helemaal terug bij jouw ware ‘ik’. Dat betekent dat je zonder schaamte durft te zijn wie je wilt zijn. En daar haken anderen heel erg graag op aan.

Veel gestelde vragen

──────────────────

De programma’s duren in totaal 3 en 6 maanden. Je krijgt iedere week toegang tot een module die automatisch vrijkomt. Je mag het op je eigen tempo doorlopen. En je behoudt ook nog eens levenslang toegang tot dit programma. Op deze manier kun je het blijven herhalen. Verder staan we in de online community wekelijks stil bij onze doelen en onze successen, dit allemaal om je aangehaakt te houden zodat je gemotiveerd blijft.

Geen enkel probleem. Het is allemaal online te volgen en de coaching gesprekken zijn ook online (via Zoom of Skype).

Dat bepaal je helemaal zelf. En het feit dat je deze vraag stelt maakt dat je waarschijnlijk op dit moment erg druk bent. Je leest dit dan ook niet omdat je nu veel rust en balans in je leven ervaart. En daar is dit programma dan ook precies voor bedoelt. Naast dat jij je sociale angst gaat overwinnen en de beste versie van jezelf gaat worden, ga je ook ontdekken HOE je belangrijke keuzes maakt. Belangrijke keuzes die zorgen voor meer rust en vrijheid in jouw leven. Die uiteindelijk veel impact hebben en jij het geluk en succes gaat aantrekken waar je al zolang naar verlangt. Je bepaalt dus helemaal zelf je eigen tempo en kunt het zo inplannen dat het behapbaar voor je is.

Natuurlijk heb je twijfels. Die heb ik zelf ook nog vaak genoeg! Maar als ik daarnaar had geluisterd dan had ik nu nog steeds met sociale angst klachten thuis gezeten. Dan was ik NIET die leuke vader en partner geweest, die ik nu wel ben.

Het feit dat je dit allemaal leest is niet voor niets. En omdat je dit leest weet ik ook dat jij toe bent aan deze stap. Dat je er écht klaar voor bent anders zou je dit nu niet lezen. Het zegt ook iets over jou namelijk: dat jij verantwoordelijkheid neemt voor jezelf. Voor je klachten. Daarnaast is twijfelen één van de grootste energievreters en die twijfel heeft er ook voor gezorgd dat jij je voelt zoals jij je nu voelt. En staat waar je nu staat in je leven. Wat kost het je aan frustratie en mentale onrust als je het nu niet doet? Hoe onrustig wil jij je nog voelen iedere dag? Ben je op zoek naar waardevolle inspiratie en lessen over HOE jij je sociale angst het beste kunt aanpakken? En wil je graag weten HOE ook jij de beste versie van jezelf kunt worden? In dit programma ga ik je stap voor stap uitleggen hoe je dit voor elkaar krijgt en hoe je succesvol kunt zijn zonder angst en onzekerheid. Als jij de stappen uit het programma in je dagelijks leven gaat toepassen, dan ga jij groeien naar de next level, dat is wat zeker is.

Dan zijn er vast nog vragen waar je graag een antwoord op zou willen. Stuur dan een mailtje naar remko@remko-beekman.nl en ik reageer altijd binnen 24 uur op jouw vraag.

We kunnen dan samen bepalen of je er ook daadwerkelijk klaar voor bent. En ik de gene ben die jou kan helpen. Ik ben altijd heel erg eerlijk, als ik merk dat iemand er nog niet klaar voor is dan doe ik het niet.

In het programma ‘Master Your Social Fear!’ ga je echt met jezelf aan de slag. Dat betekent dat je je zelf serieus neemt voordat je begint. Je geeft het commitment om aan de slag te gaan. Tuurlijk kan dat gepaard gaan met wat angst en onzekerheden maar een gevoel van YES nu ga ik het doen is heel erg belangrijk! Dat zijn de mensen die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf.

Absoluut niet! Het is NIET verplicht, maar als het je leuk lijkt kun je mee doen met de online community van allemaal gelijkgestemden. Iedereen worstelt op zijn of haar eigen manier met het zelfde. Dat maakt het juist zo fijn om elkaar te kunnen helpen. Je kunt daar schaamteloos jezelf zijn. Omdat jij je zo goed in de ander kan inleven kun je ook juist zo goed helpen. Verder geef ik in deze community ook antwoord op al je vragen. Uiteindelijk doen we het samen met elkaar.

Wat je in ieder geval zeker weet is dat als je geen stappen maakt in het overwinnen van je sociale angst, dit ook nooit zal veranderen. Pas je dit wel toe dan verdwijnen jouw klachten, word jij de beste versie van jezelf en kunnen er geweldige dingen gebeuren. Check de testimonials van de deelnemers. Mocht je besluiten het niet te doen dan kost het je inderdaad geen geld. Maar dan kost het je altijd wat anders. Je relaties, je energie, je zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Wat is dan de reden dat je dit nu leest? Heeft het je dan niet gebracht wat je ervan had verwacht? We hebben geleerd dat je eerst een opleiding moet volgen om iets te kunnen bereiken. Maar alles zit al in jou. In dit programma leer je onder andere dus ook dat je jezelf altijd van alles wijs hebt gemaakt. Allemaal overtuigingen die jou niet verder hebben geholpen. Verder ben ik van mening dat een investering in jezelf de beste investering is die je kunt doen. Deze verdient zichzelf namelijk altijd weer terug.

Hoeveel tijd/energie en geld zou het je opleveren als je het wel zou doen? Je bent waarschijnlijk al heel je leven gewend om in tekort te denken. Draai dit eens om en kijk naar wat het je oplevert. Mentale rust, mentale vrijheid, zelfvertrouwen, eigenwaarde en een diepere connectie met je omgeving. Denk eens aan iemand die in jouw ogen heel sociaal is en veel zelfvertrouwen heeft. Moet je eens kijken wat die persoon allemaal voor elkaar heeft gekregen in zijn of haar leven. Juist wanneer je vol zelfvertrouwen in het leven staat levert je dat juist geld, energie en tijd op. Wanneer jij investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling investeer jij in je leven, in je gezondheid. Hoe belangrijk is dat voor jou? Deze investering is niet iets dat je ‘kwijt’ bent. Het is juist een investering in jezelf. In jouw toekomst.

Ben je op dit moment heel erg druk? Ligt er zoveel werk op je te wachten? Heb je een volle agenda en veel ballen hoog te houden? Is het nu al lastig om de privé-werk balans een beetje in evenwicht te houden, zodat jij aan jezelf kunt werken? De beste versie van jezelf worden en je sociale angst overwinnen gebeurt niet zomaar. Meedoen aan ‘Master Your Social Fear!’ betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Anders met je tijd en energie om te gaan. Ook al is iedere mens anders en zit iedereen in een eigen fase van zijn of haar leven. Alle deelnemers behalen hier zoveel winst. Mocht je denken: “ik heb geen tijd om het programma ook echt te gaan volgen.” In hoeverre leef je nu dan heel bewust als je geen tijd hebt om tijd in jezelf te investeren? Zou je dat dan juist nu wel moeten gaan doen?

Ja, ik meld me aan voor het basisprogramma
Ja, ik wil meer weten over het VIP programma

P.S.Stel jezelf eens een leven voor, waarin je gewoon lekker jezelf kunt zijn, bij andere mensen. Dat je voortaan het ‘zelfvertrouwen’ en de ‘waardering’ uit jezelf kunt halen, en niet meer afhankelijk bent van andermans goedkeuring. Dat je je PASSIE hebt ontdekten dat je hart daardoor continu vreugdesprongetjes maakt, en jij tegelijkertijd de beste versie van jezelf bent geworden. En dat daardoor al je dromen uit zijn gekomen en jij je vrijheid terug hebt geclaimd! 

Wil je dit?

Doe dan mee met het programma ‘Master Your Social Fear!’.

Ja, ik meld me aan

The quickest way to acquire self-confidence is to do exactly what you are afraid to do”