Wil jij makkelijker kunnen omgaan met wat anderen van je denken?

Start met het creëren van een waanzinnige mindset!

Download mijn “15 geheime tips hoe je beter omgaat
met de kritiek van anderen!”

  Ben jij er hélemaal klaar mee om iedere keer weer met het zweet op je voorhoofd en met je hart in je keel, in gesprek te gaan met andere mensen? En is het iedere dag weer een worsteling om jezelf naar je werk toe te slepen?

  Met als gevolg dat jij je huis nog maar nauwlijks uitkomt. Dat je niet meer kan genieten van een avondje uit. En omdat je constant een smoes verzint om maar niet naar een verjaardag te hoeven gaan, vragen je vrienden je inmiddels ook niet meer mee om in de stad een drankje te doen. En op je werk maken sommige collega’s steeds vaker misbruik van je, omdat ze weten dat jij toch altijd JA zegt, maar eigenlijk NEE bedoeld.

  Komt dit je bekend voor? En wil je graag weten hoe je dit patroon kunt doorbreken?

  portretfoto van Remko Beekman in zwart wit met landschap achtergrond

  Laat mij je dan helpen in het doorbreken hiervan. Als expert en ervaringsdeskundige op het gebied van sociale angst, heb ik na een jarenlange worsteling uiteindelijk deze psychische aandoening weten te overwinnen! Daarom weet ik als geen ander hoe het is om dagelijks met klamme handen en met je hart in je keel, toch maar weer ‘ja’ tegen je collega’s te zeggen, omdat jij je gestrest voelt HOE ze anders van je denken. Door mijn jarenlange ervaring weet ik inmiddels wat ervoor nodig is om op een mooie en krachtige manier NEE te zeggen en je grenzen aan te geven, zodat je voortaan NIET meer druk in je hoofd bezig bent met HOE anderen over je denken, weer kan genieten van een etentje bij je vrienden en niet meer afhankelijk bent van andermans goedkeuring. Ik help je om jezelf goed genoeg te vinden en een positieve mindset te creëren.

  Met als gevolg dat je met

  meer rust en zelfvertrouwen

  door het leven gaat.

  Alleen de werkelijkheid is op dit moment toch écht anders, zul je nu waarschijnlijk denken!

  remko beekman met hond in een bos

  Heb jij het gevoel dat…

  Je ten opzichte van de mensen om jou heen, jij jezelf anders moet gedragen als dat je eigenlijk zou willen?

  Je partner jou onderhand niet meer begrijpt, omdat je al jarenlang loopt te worstelen met jouw klachten?

  Je het lastig vindt om jezelf op een krachtige manier neer te zetten.

  Je veel in je hoofd zit en vaak negatieve gedachten over jezelf hebt.

  Je last hebt van dat kritische stemmetje in jou, dat dingen zegt als ‘dat kan ik niet’ of ‘wat zullen ze wel niet van me denken’.

  Je veel te veel bezig bent met je te gedragen naar de verwachting van anderen (maatschappij, je familie, je omgeving, je werkgever).

  Je door je collega’s en leidinggevende op je werk, steeds minder gewaardeerd wordt?

  Voor mij was dit jarenlang heel herkenbaar. Na heel wat tegenslagen heb ik uiteindelijk zulke klachten weten te overwinnen! Waardoor ik nu dagelijks ontspannen en vol zelfvertrouwen door het leven ga.

  Door belangrijke keuzes te maken en op zoek te gaan naar wie je écht bent, maak je daardoor ruimte vrij voor je verlangens, ervaar je steeds meer rust en liefde, trek je JUIST datgene aan waar je vroeger alleen nog maar van kon dromen. En… ben je niet meer zo bezig met HOE andere mensen over jou denken.

  Kortom, in dit E-book ontdek je hoe je jezelf gaat worden en hoe je beter omgaat met de kritiek van anderen.

  Hoe je dit precies kunt doen en welke belangrijke stappen hier o.a. voor nodig zijn, kun je lezen in mijn E-book. Met het ontwikkelen van een positieve mindset was ik zelf nooit op dit punt gekomen en daarom deel ik in dit E-book, graag mijn beste tips met jou.

  Mocht het gebeuren dat je het E-book niet in je inbox kunt vinden, geen paniek! Kijk dan even in je spam filter.

  Download hier mijn gratis e-book:

  “Ontdek mijn 15 geheime tips hoe je beter omgaat
  met de kritiek van anderen!”

   Leef jij al een tijdje op de automatische piloot? Voel je een verlangen voor iets anders in je leven, maar word je tegengehouden door allerlei kritische stemmetjes in je hoofd? Met als gevolg dat jij je moe, gefrustreerd en prikkelbaar voelt?

   Vind je het lastig om keuzes te maken, omdat je misschien wel verkeerd kiest of bang bent voor het onbekende?

   En wat maakt het dat je dit blijft accepteren?

   Quote over zelfvertrouwen van Remko Beekman

   Uit eigen ervaring weet ik dat twijfelen een hele grote energievreter is en jouw energie niveau is op dit moment al zo laag. Durf jij het aan om jouw klachten aan te pakken en de eerste stappen te gaan zetten richting de persoon die jij écht bent?

   Want dit is wat er o.a. voor jou gaat veranderen…

   • Je gaat blijvende positieve gedachten en overtuigingen creëren .

   • Je gaat jezelf goed genoeg vinden.

   • Je gaat de persoon worden die jij écht bent.

   • Je maakt jezelf niet langer zorgen hoe anderen over jou denken.

   • Je gaat lastige situaties voortaan niet meer uit de weg.

   • Je gaat zonder zenuwen en zonder klamme handen, leuke gesprekken hebben met de mensen om jou heen.

   • En je gaat o.a. meer tijd voor jezelf over houden, omdat je hebt ontdekt hoe je op een mooie en krachtige manier NEE kunt zeggen en je grenzen gaat durven aangeven.

   Veranderen start
   met bewustwording

   Je bewust worden van jouw overtuigingen die je staande houden,
   waardoor jij niet kan groeien naar de beste versie van jezelf.

   Hi,

   Ik ben Remko, als expert en ervaringsdeskundige op dit gebied, help ik maandelijks tientallen mensen met het overwinnen van hun sociale angst klachten. Voordat deze mensen bij mij kwamen, vonden ze het vaak moeilijk om gezellig met iemand een praatje te maken, kregen ze het vaak al spaans benauwd als hun telefoon ging, voelde ze zich vaak eenzaam en niet begrepen door de mensen om hun heen. Door het aanpakken van deze en vele andere klachten, het ontdekken waar hun hart ‘vreugdesprongetjes’ van maakt en op zoek te gaan naar wie ze nu écht zijn. Staan ze nu weer ontspannen en vol zelfvertrouwen in het leven!

   Lees hier mijn verhaal

   “Ik liep al een tijdje tegen wat problemen aan omdat ik niet assertief was in bepaalde situaties. Ik voelde me daardoor erg onzeker, klapte dicht en creëerde een angst om bepaalde gesprekken met mensen aan te gaan.

   Remko heeft mij hierin persoonlijk gecoacht. De samenwerking met hem verliep ontzettend  prettig. Hij luisterde goed en stelde me de juiste vragen die mij aan het denken zette. Hij gaf me goede adviezen en heeft me erg bewust gemaakt van wat er in mijn onderbewustzijn speelt.

   Het gaat nu weer goed met me omdat ik moeilijke situaties nu veel beter aan kan. Waardoor bijvoorbeeld een moeilijk gesprek dat ik laatst had, heel erg goed verliep.

   Hierdoor kreeg ik ook meer zelfvertrouwen. Ik ben echt super blij met de handvatten die Remko mij gegeven heeft en de fijne gesprekken die we hebben gehad.

   Remko heeft mij door middel van het VIP traject heel goed geholpen en geleerd dat alles mogelijk is zolang je er zélf maar in geloofd. Voor mensen die nog twijfelen raad ik hem absoluut aan als coach voor mensen die angstig en onzeker zijn in sociale situaties. En daardoor last van sociale angst hebben.

   Jacqueline

   Ik leer jou om op een andere manier naar jezelf te kijken. Jouw ZELFVERTROUWEN & EIGENWAARDE uit jezelf te gaan halen, zodat je niet meer afhankelijk bent van andermans goedkeuring. Ik leer je om uit dat hoofd te stappen en te gaan vertrouwen op jouw intuïtie, zodat jij onweerstaanbaar wordt en gaat aantrekken waar je al zo lang naar verlangt.

   Remko Beekman
   Start hier en download het gratis E-book!