Download hier mijn gratis e-book:

“Ontdek mijn 15 geheime tips hoe je beter omgaat
met de kritiek van anderen!”

Ben je het helemaal zat om dag in en dag uit last te hebben van dat ‘angstige’ en ‘onzekere’ gevoel, wanneer je in de buurt van andere mensen bent? En komt je baan waar je iedere dag met tegenzin naartoe gaat, je onderhand de keel uit?

Met als gevolg dat jij jezelf niet meer bent. Dat je nergens meer plezier uit haalt, en jij je steeds ongelukkiger gaat voelen. En omdat je jezelf niet meer bent, ga jij je ook steeds meer gedragen, zoals anderen dat van jou verwachten. En vind je het ook vaak lastig om NEE te zeggen, omdat je bang bent wat anderen van je denken? Of omdat je bang bent om ruzie met ze te krijgen, waardoor je dat toch maar weer JA zegt. En daardoor wéér over je eigen grenzen heen gaat.

Komt dit je bekend voor? En wil je graag weten hoe je dit patroon kunt doorbreken?

portretfoto van Remko Beekman in zwart wit met landschap achtergrond

Laat mij je dan helpen in het doorbreken hiervan. Als expert en ervaringsdeskundige op dit gebied (sociale angst), weet ik als geen ander hoe het is om te leven met zulke klachten, maar ook wat ervoor nodig is in het doorbreken/overwinnen hiervan. Waardoor je voortaan het zelfvertrouwen en je EIGEN waarde uit jezelf kunt halen en niet meer de goedkeuring van een ander nodig hebt. Ik help je om jezelf goed genoeg te vinden en een positieve mindset te gaan creëren.

Met als gevolg dat je met

meer rust en zelfvertrouwen

door het leven gaat.

Alleen de werkelijkheid is op dit moment toch écht anders, zul je nu waarschijnlijk denken!

remko beekman met hond in een bos

Heb jij het gevoel dat…

Anderen in jouw ogen beter zijn dan jij.

Je regelmatig gevoelens ervaart als schaamte, minderwaardigheid en dat het nooit genoeg is wat je zegt of doet.

Je het lastig vindt om jezelf op een krachtige manier neer te zetten.

Je veel in je hoofd zit en vaak negatieve gedachten over jezelf hebt.

Je last hebt van dat kritische stemmetje in jou, dat dingen zegt als ‘dat kan ik niet’ of ‘wat zullen ze wel niet van me denken’.

Je veel te veel bezig bent met je te gedragen naar de verwachting van anderen (maatschappij, je familie, je omgeving, je werkgever).

Je wordt geleefd in plaats van dat jij je leven vol en intens naar jouw eigen wensen leeft (je hebt constant een gejaagd gevoel).

Voor mij was dit jarenlang heel herkenbaar. Na heel wat tegenslagen heb ik uiteindelijk mijn sociale angst weten te overwinnen! Waardoor ik nu dagelijks met meer rust en zelfvertrouwen door het leven ga.

Door belangrijke keuzes te maken en op zoek te gaan naar wie je écht bent, maak je daardoor ruimte vrij voor je verlangens, ervaar je steeds meer rust en liefde, trek je JUIST datgene aan waar je vroeger alleen nog maar van kon dromen. En… maak je je me niet meer druk hoe andere mensen over jou denken.

Kortom, in dit E-book ontdek je hoe je jezelf gaat worden en hoe je beter omgaat met de kritiek van anderen.

Hoe je dit precies kunt doen en welke belangrijke stappen hier o.a. voor nodig zijn, kun je lezen in mijn E-book. Met het ontwikkelen van een positieve mindset was ik zelf nooit op dit punt gekomen en daarom deel ik in dit E-book, graag mijn beste tips met jou.

Download hier mijn gratis e-book:

“Ontdek mijn 15 geheime tips hoe je beter omgaat
met de kritiek van anderen!”

Leef jij al een tijdje op de automatische piloot? Voel je een verlangen voor iets anders in je leven, maar word je tegengehouden door allerlei kritische stemmetjes in je hoofd? Met als gevolg dat jij je moe, gefrustreerd en prikkelbaar voelt?

Vind je het lastig om keuzes te maken, omdat je misschien wel verkeerd kiest of bang bent voor het onbekende?

En wat maakt het dat je dit blijft accepteren?

Quote over zelfvertrouwen van Remko Beekman

Uit eigen ervaring weet ik dat twijfelen een hele grote energievreter is en jouw energie niveau is op dit moment al zo laag. Durf jij het aan om je ‘sociale angst’ aan te pakken en de eerste stappen te zetten richting de persoon die jij écht bent?

Want dit is wat er o.a. voor jou gaat veranderen…

  • Je gaat blijvende positieve gedachten en overtuigingen creëren .

  • Je gaat jezelf goed genoeg vinden.

  • Je gaat de persoon worden die jij écht bent.

  • Je maakt jezelf niet langer zorgen hoe anderen over jou denken.

  • Je gaat je in iedere situatie jezelf durven zijn.

Veranderen start
met bewustwording

Je bewust worden van jouw overtuigingen die je staande houden,
waardoor jij niet kan groeien naar de beste versie van jezelf.

Hi,

Ik ben Remko, als ervaringsdeskundige op dit gebied heb ik al tientallen mensen geholpen met het overwinnen van hun sociale angst. Zij hadden ook last van een laag zelfbeeld, durfden hun grenzen ook NIET aan te geven en waren ze veelal bang wat anderen van hen dachten. Door hun passie te ontdekken en op zoek te gaan naar wie ze nu echt zijn, hebben ze deze en vele andere klachten overwonnen. En staan ze nu met meer rust en zelfvertrouwen in het leven.

Lees hier mijn verhaal

“Ik liep al een tijdje tegen wat problemen aan omdat ik niet assertief was in bepaalde situaties. Ik voelde me daardoor erg onzeker, klapte dicht en creëerde een angst om bepaalde gesprekken met mensen aan te gaan.

Remko heeft mij hierin persoonlijk gecoacht. De samenwerking met hem verliep ontzettend  prettig. Hij luisterde goed en stelde me de juiste vragen die mij aan het denken zette. Hij gaf me goede adviezen en heeft me erg bewust gemaakt van wat er in mijn onderbewustzijn speelt.

Het gaat nu weer hartstikke goed met me omdat ik moeilijke situaties nu veel beter aan kan. Waardoor bijvoorbeeld een moeilijk gesprek dat ik laatst had, heel erg goed verliep.

Hierdoor kreeg ik ook meer zelfvertrouwen. Ik ben heel blij met de handvatten die Remko mij gegeven heeft en de fijne gesprekken.

Remko heeft mij door middel van het VIP traject heel goed geholpen en geleerd dat alles mogelijk is zolang je er zélf maar in geloofd. Voor mensen die nog twijfelen raad ik hem absoluut aan als coach voor mensen die onzeker zijn en daardoor een sociale angst hebben.

Jacqueline

Ik leer jou om op een andere manier naar jezelf te kijken. Jouw ZELFVERTROUWEN & EIGENWAARDE uit jezelf te gaan halen zodat je niet meer afhankelijk bent van andermans bevestiging. Ik leer je om uit dat hoofd te stappen en te gaan vertrouwen op jouw intuïtie, zodat jij onweerstaanbaar wordt en gaat aantrekken waar je al zo lang naar verlangt.

Remko Beekman
Start hier en download mijn E-book