Wil jij je sociale angststoornis overwinnen, zodat je makkelijker kunt omgaan met wat anderen van je denken?

Start met het creëren van een waanzinnige mindset!

Download mijn “15 geheime tips hoe je beter omgaat
met de kritiek van anderen!”

  Wil jij je sociale angststoornis overwinnen, omdat je er hélemaal klaar mee bent om iedere keer weer met het zweet op je rug en met je hart in je keel, in gesprek te gaan met andere mensen? Gezellig naar een feestje gaan (buiten corona), vind jij hélemaal niet zo gezellig, omdat jij je zorgen maakt wat al die mensen van je zouden kunnen denken.

  Met als gevolg dat jij steeds vaker smoesjes verzint om maar NIET ergens niet naartoe te hoeven gaan. En jij daardoor je huis nog maar nauwlijks uitkomt.

  Komt dit je bekend voor? En wil je graag weten hoe je dit patroon kunt doorbreken?

  portretfoto van Remko Beekman in zwart wit met landschap achtergrond
  Sluit je aan bij de gesloten Facebook community!

   Laat mij jou dan helpen in het doorbreken hiervan! Als expertervaringsdeskundige op dit gebied, ben ik gespecialiseerd in het overwinnen van sociale angst. Door mijn jarenlange ervaring (17 jaar) weet ik als geen ander hoe het is om dagelijks met klamme handen en met je hart in je keel, toch maar weer ‘ja’ tegen je collega’s op de werkvloer te zeggen, omdat jij je gestrest voelt HOE ze anders over je zouden kunnen denken. Door mijn jarenlange ervaring weet ik inmiddels ook wat wél en wat zeker NIET werkt, om op een mooie en krachtige manier NEE te zeggen en je grenzen aan te geven richting anderen. En wat ervoor nodig is om weer intens te kunnen genieten van bijvoorbeeld een etentje met je vrienden. Of hoe je zonder zenuwen een goede presentatie kan geven voor een grote groep mensen, zonder dat jij jezelf zorgen maakt HOE anderen over je zouden kunnen denken. En… help ik je om een positieve mindset te creëren, zodat jij jezelf goed genoeg gaat vinden en niet meer afhankelijk bent van andermans goedkeuring.

  Met als gevolg dat je met

  meer rust en zelfvertrouwen

  door het leven gaat.

  Alleen de werkelijkheid is op dit moment toch écht anders, zul je nu waarschijnlijk denken!

  Heb jij het gevoel dat…

  Je ten opzichte van de mensen om jou heen, jij jezelf anders moet gedragen als dat je eigenlijk zou willen?

  Je partner jou onderhand niet meer begrijpt, omdat je al jarenlang loopt te worstelen met jouw klachten?

  Je het lastig vindt om jezelf op een krachtige manier neer te zetten.

  Je veel in je hoofd zit en vaak negatieve gedachten over jezelf hebt.

  Je last hebt van dat kritische stemmetje in jou, dat dingen zegt als ‘dat kan ik niet’ of ‘wat zullen ze wel niet van me denken’.

  Je veel te veel bezig bent met je te gedragen naar de verwachting van anderen (maatschappij, je familie, je omgeving, je werkgever).

  Je door je collega’s en leidinggevende op je werk, steeds minder gewaardeerd wordt?

  Voor mij was dit jarenlang heel herkenbaar. Na heel wat tegenslagen heb ik uiteindelijk zulk soort klachten weten te overwinnen! Waardoor ik nu dagelijks ontspannen en vol zelfvertrouwen door het leven ga.

  Door belangrijke keuzes te maken en op zoek te gaan naar wie je écht bent, maak je daardoor ruimte vrij voor je verlangens, ervaar je steeds meer rust en liefde, trek je JUIST datgene aan waar je vroeger alleen nog maar van kon dromen. En… ben je in je hoofd niet meer zo bezig met HOE anderen over jou denken.

  Kortom, in dit E-book ontdek je hoe je jezelf gaat worden en hoe je beter omgaat met de kritiek van anderen.

  Hoe je dit precies kunt doen en welke belangrijke stappen hier o.a. voor nodig zijn, kun je lezen in mijn E-book. Met het ontwikkelen van een positieve mindset was ik zelf nooit op dit punt gekomen en daarom deel ik in dit E-book, graag mijn beste tips met jou.

  Mocht het gebeuren dat je het E-book niet in je inbox kunt vinden, geen paniek! Kijk dan even in je spam filter.

  Download hier mijn gratis e-book:

  “Ontdek mijn 15 geheime tips hoe je beter omgaat
  met de kritiek van anderen!”

   Leef jij al een tijdje op de automatische piloot? Voel je een verlangen voor iets anders in je leven, maar word je tegengehouden door allerlei kritische stemmetjes in je hoofd? Met als gevolg dat jij je moe, gefrustreerd en prikkelbaar voelt?

   Vind je het lastig om keuzes te maken, omdat je misschien wel verkeerd kiest of bang bent voor het onbekende?

   En wat maakt het dat je dit blijft accepteren?

   Quote over zelfvertrouwen van Remko Beekman

   Uit eigen ervaring weet ik dat twijfelen een hele grote energievreter is en jouw energie niveau is op dit moment al zo laag. Durf jij het aan om jouw klachten aan te pakken en de eerste stappen te gaan zetten richting de persoon die jij écht bent?

   Want dit is wat er o.a. voor jou gaat veranderen…

   • Je gaat blijvende positieve gedachten en overtuigingen creëren .

   • Je gaat jezelf goed genoeg vinden.

   • Je gaat de persoon worden die jij écht bent.

   • Je maakt jezelf niet langer zorgen hoe anderen over jou denken.

   • Je gaat lastige situaties voortaan niet meer uit de weg.

   • Je gaat zonder zenuwen en zonder klamme handen, leuke gesprekken kunnen hebben met de mensen om je heen.

   • En je gaat o.a. meer tijd voor jezelf over houden, omdat je hebt ontdekt hoe je op een mooie en krachtige manier NEE kunt zeggen en je grenzen gaat durven aangeven.

   Veranderen start
   met bewustwording

   Je bewust worden van jouw overtuigingen die je staande houden,
   waardoor jij niet kan groeien naar de beste versie van jezelf.

   Hi,

   Ik ben Remko, als expert en ervaringsdeskundige op dit gebied, help ik maandelijks tientallen mensen met het overwinnen van hun sociale angst klachten. Voordat deze mensen bij mij kwamen, vonden ze het vaak moeilijk om gezellig met iemand een praatje te maken, kregen ze het vaak al spaans benauwd als hun telefoon ging, voelde ze zich vaak eenzaam en niet begrepen door de mensen om hun heen. Door het aanpakken van deze en vele andere klachten, het ontdekken waar hun hart ‘vreugdesprongetjes’ van maakt en op zoek te gaan naar wie ze nu écht zijn. Staan ze nu weer ontspannen en vol zelfvertrouwen in het leven!

   Lees hier mijn verhaal

   “Ik liep al een tijdje tegen wat problemen aan omdat ik niet assertief was in bepaalde situaties. Ik voelde me daardoor erg onzeker, klapte dicht en creëerde een angst om bepaalde gesprekken met mensen aan te gaan.

   Remko heeft mij hierin persoonlijk gecoacht. De samenwerking met hem verliep ontzettend  prettig. Hij luisterde goed en stelde me de juiste vragen die mij aan het denken zette. Hij gaf me goede adviezen en heeft me erg bewust gemaakt van wat er in mijn onderbewustzijn speelt.

   Het gaat nu weer goed met me omdat ik moeilijke situaties nu veel beter aan kan. Waardoor bijvoorbeeld een moeilijk gesprek dat ik laatst had, heel erg goed verliep.

   Hierdoor kreeg ik ook meer zelfvertrouwen. Ik ben echt super blij met de handvatten die Remko mij gegeven heeft en de fijne gesprekken die we hebben gehad.

   Remko heeft mij door middel van het VIP traject heel goed geholpen en geleerd dat alles mogelijk is zolang je er zélf maar in geloofd. Voor mensen die nog twijfelen raad ik hem absoluut aan als coach voor mensen die angstig en onzeker zijn in sociale situaties. En daardoor last van een sociale angst hebben.

   Jacqueline

   Ik leer jou om op een andere manier naar jezelf te kijken. Jouw ZELFVERTROUWEN & EIGENWAARDE uit jezelf te gaan halen, zodat je niet meer afhankelijk bent van andermans goedkeuring. Ik leer je om uit dat hoofd te stappen en te gaan vertrouwen op jouw intuïtie, zodat jij onweerstaanbaar wordt en gaat aantrekken waar je al zo lang naar verlangt.

   Remko Beekman
   Start hier en download het gratis E-book!