Wil jij groeien en je sociale-angststoornis overwinnen?

Start met het creëren van een waanzinnige mindset!

Download mijn “15 geheime tips hoe je beter omgaat
met de kritiek van anderen!”

  Ben jij tussen de 30 en 50 jaar oud? En ben je er hélemaal klaar mee om je dagelijks zo ‘gespannen’ en ‘onzeker’ te voelen, in het bijzijn van andere mensen? En komt je baan waar je iedere dag met tegenzin naartoe gaat, je onderhand de keel uit?

  Met als gevolg dat je jezelf NIET meer bent, dat je bijna nergens meer plezier uit haalt en dat jij je steeds ongelukkiger begint te voelen. En omdat je inmiddels al jarenlang met deze klachten loopt te worstelen, wordt de relatie met je partner er ook niet echt beter op. En op je werk maken je collega’s steeds vaker misbruik van je, omdat ze weten dat jij toch altijd JA zegt, maar eigenlijk NEE bedoeld.

  Komt dit je bekend voor? En wil je graag weten hoe je dit patroon kunt doorbreken?

  portretfoto van Remko Beekman in zwart wit met landschap achtergrond

  Laat mij je dan helpen in het doorbreken hiervan. Als expert en ervaringsdeskundige op dit gebied (sociale angst), heb ik na een jarenlange worsteling, uiteindelijk de ‘code’ weten te kraken in het overwinnen van mijn sociale-angststoornis! Daarom weet ik als geen ander hoe het is om dagelijks te leven met dat angstige en onzekere gevoel, maar ook wat ervoor nodig is in het doorbreken hiervan. Waardoor je voortaan NIET meer bang bent wat anderen van je denken, weer rustig in je hoofd wordt, makkelijker met lastige situaties kunt omgaan. En niet meer afhankelijk bent van andermans goedkeuring. Ik help je om jezelf goed genoeg te vinden en een positieve mindset te creëren.

  Met als gevolg dat je met

  meer rust en zelfvertrouwen

  door het leven gaat.

  Alleen de werkelijkheid is op dit moment toch écht anders, zul je nu waarschijnlijk denken!

  remko beekman met hond in een bos

  Heb jij het gevoel dat…

  Je ten opzichte van de mensen om jou heen, jij jezelf anders moet gedragen als dat je eigenlijk zou willen?

  Je partner jou onderhand niet meer begrijpt, omdat je al jarenlang loopt te worstelen met jouw klachten?

  Je het lastig vindt om jezelf op een krachtige manier neer te zetten.

  Je veel in je hoofd zit en vaak negatieve gedachten over jezelf hebt.

  Je last hebt van dat kritische stemmetje in jou, dat dingen zegt als ‘dat kan ik niet’ of ‘wat zullen ze wel niet van me denken’.

  Je veel te veel bezig bent met je te gedragen naar de verwachting van anderen (maatschappij, je familie, je omgeving, je werkgever).

  Je door je collega’s en leidinggevende op je werk, steeds minder gewaardeerd wordt?

  Voor mij was dit jarenlang heel herkenbaar. Na heel wat tegenslagen heb ik uiteindelijk mijn sociale-angststoornis weten te overwinnen! Waardoor ik nu dagelijks ontspannen en vol zelfvertrouwen door het leven ga.

  Door belangrijke keuzes te maken en op zoek te gaan naar wie je écht bent, maak je daardoor ruimte vrij voor je verlangens, ervaar je steeds meer rust en liefde, trek je JUIST datgene aan waar je vroeger alleen nog maar van kon dromen. En… maak je jezelf niet meer zo druk HOE andere mensen over jou denken.

  Kortom, in dit E-book ontdek je hoe je jezelf gaat worden en hoe je beter omgaat met de kritiek van anderen.

  Hoe je dit precies kunt doen en welke belangrijke stappen hier o.a. voor nodig zijn, kun je lezen in mijn E-book. Met het ontwikkelen van een positieve mindset was ik zelf nooit op dit punt gekomen en daarom deel ik in dit E-book, graag mijn beste tips met jou.

  Download hier mijn gratis e-book:

  “Ontdek mijn 15 geheime tips hoe je beter omgaat
  met de kritiek van anderen!”

   Leef jij al een tijdje op de automatische piloot? Voel je een verlangen voor iets anders in je leven, maar word je tegengehouden door allerlei kritische stemmetjes in je hoofd? Met als gevolg dat jij je moe, gefrustreerd en prikkelbaar voelt?

   Vind je het lastig om keuzes te maken, omdat je misschien wel verkeerd kiest of bang bent voor het onbekende?

   En wat maakt het dat je dit blijft accepteren?

   Quote over zelfvertrouwen van Remko Beekman

   Uit eigen ervaring weet ik dat twijfelen een hele grote energievreter is en jouw energie niveau is op dit moment al zo laag. Durf jij het aan om jouw ‘sociale-angststoornis’ aan te pakken en de eerste stappen te gaan zetten richting de persoon die jij écht bent?

   Want dit is wat er o.a. voor jou gaat veranderen…

   • Je gaat blijvende positieve gedachten en overtuigingen creëren .

   • Je gaat jezelf goed genoeg vinden.

   • Je gaat de persoon worden die jij écht bent.

   • Je maakt jezelf niet langer zorgen hoe anderen over jou denken.

   • Je gaat makkelijker kunnen omgaan met lastige situaties.

   • Je gaat jezelf ontspannen en zelfverzekerd voelen in het bijzijn van andere mensen.

   • En je gaat o.a. meer tijd voor jezelf over houden, omdat je hebt ontdekt hoe je op een mooie en krachtige manier NEE kunt zeggen en je grenzen gaat durven aangeven.

   Veranderen start
   met bewustwording

   Je bewust worden van jouw overtuigingen die je staande houden,
   waardoor jij niet kan groeien naar de beste versie van jezelf.

   Hi,

   Ik ben Remko, als expert en ervaringsdeskundige op dit gebied heb ik al tientallen mensen geholpen met het overwinnen van hun sociale-angststoornis. Voordat deze mensen bij mij kwamen, maakte ze zich vaak zorgen hoe andere mensen over hun dachten, konden ze moeilijk met lastige situaties omgaan, voelde ze zich vaak eenzaam en niet begrepen. Door het aanpakken van deze en vele andere klachten, het ontdekken van hun passie en op zoek te gaan naar wie ze nu écht zijn. Staan ze nu ontspannen en vol zelfvertrouwen in het leven!

   Lees hier mijn verhaal

   “Ik liep al een tijdje tegen wat problemen aan omdat ik niet assertief was in bepaalde situaties. Ik voelde me daardoor erg onzeker, klapte dicht en creëerde een angst om bepaalde gesprekken met mensen aan te gaan.

   Remko heeft mij hierin persoonlijk gecoacht. De samenwerking met hem verliep ontzettend  prettig. Hij luisterde goed en stelde me de juiste vragen die mij aan het denken zette. Hij gaf me goede adviezen en heeft me erg bewust gemaakt van wat er in mijn onderbewustzijn speelt.

   Het gaat nu weer goed met me omdat ik moeilijke situaties nu veel beter aan kan. Waardoor bijvoorbeeld een moeilijk gesprek dat ik laatst had, heel erg goed verliep.

   Hierdoor kreeg ik ook meer zelfvertrouwen. Ik ben echt super blij met de handvatten die Remko mij gegeven heeft en de fijne gesprekken die we hebben gehad.

   Remko heeft mij door middel van het VIP traject heel goed geholpen en geleerd dat alles mogelijk is zolang je er zélf maar in geloofd. Voor mensen die nog twijfelen raad ik hem absoluut aan als coach voor mensen die angstig en onzeker zijn in sociale situaties. En daardoor een sociale-angststoornis hebben.

   Jacqueline

   Ik leer jou om op een andere manier naar jezelf te kijken. Jouw ZELFVERTROUWEN & EIGENWAARDE uit jezelf te gaan halen, zodat je niet meer afhankelijk bent van andermans goedkeuring. Ik leer je om uit dat hoofd te stappen en te gaan vertrouwen op jouw intuïtie, zodat jij onweerstaanbaar wordt en gaat aantrekken waar je al zo lang naar verlangt.

   Remko Beekman
   Start hier en download het gratis E-book!