Loading...
Home2019-12-13T09:31:18+00:00

Ben je gevoelig, heb je last van sociale angst en voel je je daardoor vaak onzeker? Leer je gevoeligheid omarmen, te leven vanuit helderheid, balans en ontspanning en ontdek dat die gevoeligheid juist je kracht is.

Voor wanneer je gevoelig bent, last hebt van sociale angst en verlangt naar meer rust en zelfvertrouwen in zowel werk als privé.

Ben je vroeger als kind vaak gepest? Ben je daardoor last gaan krijgen van sociale angst? Voel je je daarom nu vaak onzeker? Heb je al langere tijd het gevoel dat je vast zit in jezelf, je baan en/of je relatie?

Je verlangt naar meer rust, eigenwaarde en zelfvertrouwen in jouw leven. Je wilt graag weten hoe je op een elegante manier NEE kan zeggen en je grenzen gaat durven aangeven bij anderen.

Wil je dit…?

Kijk dan snel verder!

“Als kind ben ik vaak gepest en was daardoor altijd erg onzeker… Nu ben ik gelukkig en voel ik me zelfverzekerd.”

Ik ben Remko Beekman en ben de nummer ÉÉN Sociale Angst Coach. Niet dat dit echt ergens officieel staat beschreven. Ik ben er zelf namelijk van overtuigd dat ik met mijn coaching programma jou de allerbeste hulp kan bieden die mogelijk is, wanneer je last hebt van sociale angst en daardoor vaak onzeker bent. Je zal nu misschien wel denken: “ja ja, dat zal wel.” Ik kan je beloven dat je na het lezen van mijn website en coaching programma al een aardig idee zal hebben wie ik ben, waar ik vandaan kom en wat voor hulp ik jou kan bieden. Met mijn coaching programma ga je ontdekken wat ik zelf heb toegepast waardoor ik me nu de meest sociale, gelukkige en zelfverzekerde versie van mezelf voel.

Ik gun jou dit fantastische gevoel ook! Zodat je niet meer twijfelt aan jezelf, je niet meer onzeker voelt, je geen stress meer hebt en je niet meer laat leiden door negatieve gedachten.

Zelf ervaar ik nu dagelijks hoe fijn het is om vanuit zelfvertrouwen te leven en met een goed gevoel dicht bij mezelf te blijven, in alles wat ik doe. Hierdoor doe ik wat mij gelukkig maakt, ik makkelijker keuzes maak, en daardoor meer tijd, aandacht en positieve energie heb voor datgene wat voor mij het allerbelangrijkste is in mijn leven. Zoals de mensen van wie ik houd.

Als Sociale Angst Coach doe ik niets liever dan jou helpen om ook dat heerlijke gevoel te ervaren. Zowel jijzelf, je baan als je relatie met je partner, je kinderen en je vrienden zullen hierdoor sterker en beter worden. Zodat je weer gaat stralen en jij jezelf gelukkig en zelfverzekerd voelt.

“Self-confidence is the best outfit, rock it and own it”

– Jeremy Mcgilvrey

Hoe ik je zou kunnen helpen:

Gratis online training

Verlang je naar meer rust, vrijheid, eigenwaarde en wil je je socialer en zelfverzekerder voelen in alles wat je doet?

Dan is de online training waarin ik je mijn meest waardevolle tips, inzichten en lessen met jou deel, echt iets voor jou.

KLIK HIER VOOR EEN AFSPRAAK!

Zelfvertrouwen & eigenwaarde is iets wat al in je zit. Alleen je ziet het niet omdat je bent gaan leven naar de verwachting van anderen.

In het programma “Master in zelfvertrouwen” leer je:

Hoe jij helemaal jezelf kunt zijn, maar ook wie jij diep van binnen écht bent.

Hoe je je leven een zinvolle en betekenisvolle invulling kunt geven.

Hoe je met persoonlijk leiderschap leiding gaat nemen over jouw eigen leven.

Wat authentiek gedrag is en dat je daardoor juist onweerstaanbaar bent voor anderen.

Hoe jij veel meer rust, ruimte en overzicht in je hoofd creëert.

Hoe je met een positieve mindset door het leven kunt gaan.

Hoe je om kunt gaan met dat kritische stemmetje in jou.

Nee te zeggen en jouw eigen grenzen vanuit een assertieve houding gaat durven aangeven.

Een eigen visie te ontwikkelen zodat je een zelfverzekerd persoon wordt vol zelfvertrouwen en geniet van het leven.

Wat jouw grootste verlangen is en ga je er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

Te vertrouwen op je intuïtie.

De controle waar je al zo lang aan vast houdt los te laten, waardoor je weer de controle terugkrijgt over jouw eigen leven.

Hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten.

Hoe je jouw perfectionisme en angst om te falen kunt overwinnen.

Hoe je meer energie gaat krijgen en jouw tijd en aandacht alleen nog maar gaat besteden aan de dingen die voor jou écht belangrijk zijn.

Om jouw oude negatieve denkpatronen en belemmerende overtuigingen gaat herkennen zodat je ze direct kunt vervangen in iets positiefs.

Hoe je keuzes gaat maken vanuit je hart en niet meer vanuit je hoofd.

Jouw leven vol te leven in plaats van te overleven.

Hoe je jezelf écht vrijer, gelukkiger en zelfverzekerder kunt gaan voelen, zodat je onweerstaanbaar wordt en als een magneet bent voor anderen.

 Benieuwd wat het programma “Master in zelfvertrouwen!” nog meer voor je kan betekenen?

Klik dan snel verder op onder staande button.

GA NAAR HET PROGRAMMA “Master in zelfvertrouwen!”

Sociale Angst Coach Podcast

In iedere podcast deel ik wekelijks waardevolle kennis en persoonlijke verhalen. Ik deel concrete tips en oefeningen die ervoor zullen zorgen dat je stap voor stap vooruit zult gaan. Je zult minder last gaan krijgen van je sociale angst klachten. Mede hierdoor ga jij steeds meer de persoon worden wie jij diep van binnen écht bent!

Luister binnenkort mijn podcast!

Kom ook naar m’n workshop:

‘Boost je zelfvertrouwen’

Tijdens deze workshop ga je ontdekken hoe jouw manier van denken tot stand komt. Je komt te weten hoe je bewustzijn en je onderbewustzijn werken die voor alle resultaten in jouw leven zorgen. Je gaat blokkades, angsten en twijfels doorbreken. Hierdoor voel je je vrijer en ga je vol zelfvertrouwen stappen zetten en actie ondernemen om je in je dagelijks leven rustiger, gelukkiger en zelfverzekerder te voelen. Of dit nu in je werk, privé of in je sociale contacten is.

Maakt dit je enthousiast? Dit alles staat centraal tijdens deze workshop. Samen gaan we aan de slag op een mooie locatie in de omgeving van Breda. Het wordt een energie gevend, inspirerend, persoonlijk en actiegerichte workshop.

Klik hier voor meer info

7 tips voor direct meer zelfvertrouwen!

Ben je gevoelig, heb je last van sociale angst en voel je je daardoor vaak onzeker?

Ontdek hoe je met deze kennis en inzichten direct meer zelfvertrouwen gaat ontwikkelen.

Als Sociale Angst Coach zie ik het als mijn plicht, om voor iedereen die last heeft van sociale angst zoveel mogelijk waarde te bieden. Ieder mens zou eigenlijk bepaalde universele kennis en inzichten moeten kennen om beter met zichzelf en beter met het leven om te kunnen gaan. Het is niet nodig om onnodig lang in negatieve gedachten te blijven hangen.

Deze 7 waardevolle tips die gemakkelijk in je dagelijks leven toe te passen zijn, heb ik op een korte & krachtige manier opgeschreven. Inclusief praktische tips en oefeningen die je simpel kunt toepassen, waarvan je direct resultaat ziet en voelt.

Nieuwsgierig naar deze 7 tips?

Klik hier om je aan te melden!
×