Over mijzelf2019-10-05T08:44:09+00:00

Over mijzelf

Nadat ik in mijn jeugd verschillende malen ben gepest, is er bij mij een negatieve blauwdruk ontstaan. Dat heeft ertoe geleid dat ik in een neerwaartse spiraal terecht ben gekomen.

Dit is vervolgens als een rode draad door mijn leven gelopen, met al nare gevolgen van dien. In 2004 ben ik hulp gaan zoeken voor mijn problemen en ben ik mezelf nadien verschillende keren compleet kwijtgeraakt. Dit werd ook veroorzaakt omdat ik in een omgeving verbleef die een leven vol zelfvertrouwen niet mogelijk maakte. Daarom heb ik begin 2013 besloten om mijn complete leven om te gooien. Zo heb ik een punt achter mijn job en relatie gezet, en nam ik afscheid van verschillende vrienden, die mij eerder omlaaghaalden dan dat ze me omhoogtrokken. Uiteindelijk heb ik mijn hele levensstijl veranderd.

Nadat ik in 2012 in aanraking ben gekomen met persoonlijke ontwikkeling, heeft dit er uiteindelijk toe geleid dat ik me steeds vrijer ging voelen. Na het volgen van verschillende trainingen, workshops, seminars, masterclasses en coaching opleidingen in binnen- en buitenland, kan ik nu zeggen dat ik me een sociaal, vrij en zelfverzekerd mens voel.

Zoals een vliegtuig bijvoorbeeld niet kan opstijgen zonder tegenwind, hebben wij mensen ook tegengas nodig om in actie te kunnen komen. We zoeken creatief naar alternatieven voor onze problemen om ons als mens te kunnen ontwikkelen. Wanneer angst en onzekerheid de hoofdrol in je leven gaan spelen, wordt het tijd dat je daaraan iets gaat doen. Het is het mijn passie en verlangen geworden om andere ‘lotgenoten’ hierin te coachen en te onderwijzen, om ook een leven te gaan leiden vol zelfvertrouwen.

×