Mindset coaching2019-10-02T12:53:25+00:00

Mindset coaching

Elk coaching traject verloopt via het TGOROW-model (Topic – Goal – Outcome – Reality – Options – Way Forward) en is een combinatie van klassieke coaching technieken en inzichten met teaching en leermethoden vanuit de Inge Rock Academy coaching opleiding. We zullen te allen tijde gebruik maken van ‘de Stickman’. Deze methode komt voort uit de Concept Therapie van Dr. Thurman Fleet. Deze vindt zijn oorsprong in 1934. De Stickman maakt onze mind en lichaam visueel. Onze mind bestaat uit 2 delen: 1) Ons bewustzijn en 2) Ons onderbewustzijn.

Ons bewustzijn is het deel dat bewust nadenkt over dingen. Ons onderbewustzijn is een grote archiefkast waarin alles is opgeslagen wat we ooit in ons leven hebben meegemaakt en waar een emotie aan vast zit, zowel positief als negatief. Het heeft een veel grotere opslag voor informatie dan ons bewustzijn namelijk: 40.000 keer groter. In ons onderbewustzijn zit dus ook een hoop oude en ‘verkeerde’ informatie zoals: angsten en emoties waar we dagelijks nog steeds last van kunnen hebben.

Stel dat je als kind een keer geschrokken bent van een blaffende hond en dat je moeder op dat moment heeft geroepen: ‘Kijk uit, dat beest is gevaarlijk!’ Als je vandaag de dag op straat een hond tegenkomt, is het goed mogelijk dat je last krijgt van hartkloppingen en een versnelde ademhaling, terwijl ik in dezelfde situatie het beest aai en ermee begin te spelen.

Het onderbewuste deel van je geest is daarom ook vele malen krachtiger: 93% tegenover 7% van je bewuste geest. Wanneer we samen aan de slag gaan om je steeds bewuster te maken van deze onbewuste blokkerende gedachten, ga ik je door middel van het toepassen van transformatietools, stap voor stap op weg helpen om deze blokkerende gedachtes te doorbreken en te vervangen voor constructieve gedachtes. Je bewustzijn is met zijn 7% sterk genoeg om veranderingen in je onderbewustzijn aan te brengen. Bij het toepassen van het stappenplan zal ik je de bijbehorende transformatie tools aanreiken waarmee je je mooiste leven en de beste versie van jezelf kunt gaan creëren.

→ Het coachingtraject:

Een coachingtraject bestaat uit gesprekken van 60 tot 90 minuten. De gesprekken zullen in het begin van het coaching traject wekelijks plaats vinden en later in het traject om de twee à drie weken. Elk coaching traject bestaat uit 12 sessies en het doel is om dit binnen zes maanden te realiseren. Na elk coaching gesprek ga jezelf aan de slag met de aangereikte transformatie tools. Dit is absolute noodzaak om te kunnen groeien om uiteindelijk voluit te kunnen gaan leven… vol zelfvertrouwen!

KLIK HIER EN BOEK JE GESPREK!
×