Mijn niche2019-10-02T12:57:03+00:00

Mijn niche

Nadat ik in 2012 in aanraking ben gekomen met persoonlijke ontwikkeling, heb ik sindsdien veel in mezelf geïnvesteerd en ben ik vervolgens de coaching opleiding aan de Inge Rock Academy gaan volgen. Ik weet nu als geen ander wat wél en wat zeker niét werkt om voluit te leven… vol zelfvertrouwen! Ik heb er daarom mijn focus op gelegd.

Het grote voordeel van coaching is dat coaching werkt met positieve prikkels. Dit in tegenstelling tot veel reguliere behandelmethodes.

Als je besluit om bij mij een coaching traject te gaan volgen, ga ik je stap voor stap leren om je manier van denken te veranderen. Want het is je ‘verkeerde’ manier van denken die ervoor zorgt dat je deze klachten hebt. Deze klachten worden namelijk veroorzaakt door je onbewuste blokkerende gedachtes uit je verleden die verstopt zitten in je onderbewustzijn, waar je nu nog steeds dagelijks last van kunt hebben. Aangezien 93% van alles wat je dagelijks denkt en doet, onbewust gaat. Het daarom ook zo moeilijk is om dit te veranderen. Gelukkig is de resterende 7% in je bewustzijn sterk genoeg om dit te veranderen.

Spreekt mijn niche jou aan? Heb je in de afgelopen jaren al verschillende manieren van hulp gezocht, maar heeft dat tot op heden nog steeds niet tot het gewenste resultaat geleid? Ben je het werkelijk helemaal zat om hier dagelijks mee geconfronteerd te worden?

Spreekt mijn verhaal je aan en zou je door mij gecoacht willen worden? 

Je kunt geheel gratis en vrijblijvend een afspraak met mij inplannen. Nadat we een kennismakinggesprek hebben gehad – en wij een match hebben – gaan we samen kijken hoe we het beste jouw coaching traject kunnen opzetten.

KLIK HIER EN BOEK JE GESPREK!
×